header image
Vijesti
OBAVIJEST O PROMJENI INTERNETSKE STRANICE

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da ćete od ponedjeljka, 17. ožujka 2014. godine, sve informacije o Studijskom centru za izobrazbu trenera moći pronaći na internetskim stranicama Kineziološkog fakulteta.

Obavijest o neodržavanju konzultacija kod dr.sc. Sunčice Bartoluci

Dr.sc. Sunčica Bartoluci neće održati konzultacije u srijedu, 12.3.2014. radi službene odsutnosti s Fakulteta. Za sva pitanja, studenti se mogu javiti na e-mail: suncica.bartoluci@kif.hr

Konzultacije kod dr.sc. Sunčice Bartoluci

Obavještavaju se studenti da će se konzultacije kod dr.sc.Sunčice Bartoluci održavati u novom terminu - SRIJEDOM, od 12:00-13:00.

OBAVIJEST O KONZULTACIJAMA KOD DR.SC. SANELE ŠKORIĆ

Dr.sc. SANELA ŠKORIĆ u četvrtak, 27. veljače 2014. godine, zbog spriječenosti neće održati konzultacije. Studenti se mogu javiti na e-mail: sanela.skoric@kif.hr ili slijedeći tjedan u terminu konzultacija. 

 

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE LJETNOG SEMESTRA ZA REDOVITI STRUČNI STUDIJ

Ovim putem obavještavamo Vas da su objavljeni rasporedi 2. semestra redovitog stručnog studija za izobrazbu trenera. postoji mogućnost da će se unutar njih uvrstiti neke manje promjene, ali ćete o navedenima biti pravovremeno obavješteni.

Rasporede možete pronaći ovdje:

FITNES

KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA

SPORTOVI

SPORTSKA REKREACIJA

Obavijest o ispitima kod prof.dr.sc. Vesne Babić

Ovim putem obavještavamo Vas da će se ispiti iz specijalističkih predmeta kod prof.dr.sc. Vesne Babić zakazani za 11.03. i 29.04.2014. godine, umjesto u 14:00 sati, održavati u 10:00 sati.

 

OBAVIJEST O ISPITIMA I KONZULTACIJAMA KOD PROF.DR.SC. IGORA JUKIĆA

Poštovani, 

ovim putem obaviještavamo Vas da se konzultacije i ispiti kod prof.dr.sc. Igora Jukića neće održati u srijedu, 05. veljače 2014.godine zbog službene odsutnosti profesora.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD DR.SC. SUNČICE BARTOLUCI

Poštovani,

ovim putem Vas obaviještavamo da će se ispiti kod dr.sc. Sunčice Bartoluci zakazani dana 03.02.2014. godine u 10:00 sati održavati istoga dana, ali s početkom u 13:00 sati.

 

OBAVIJEST O ISPITIMA I KONZULTACIJAMA KOD PROF.DR.SC. IGORA JUKIĆA

 Poštovani, 

ovim putem obaviještavamo Vas da se konzultacije i ispit kod prof.dr.sc. Igora Jukića neće održati u srijedu, 29. siječnja 2014.godine zbog službene odsutnosti profesora.

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE OPĆIH SEMESTARA IZVANREDNOG STRUČNOG STUDIJA

Poštovani,

ovim putem obavještavamo Vas da su rasporedi i pozivi na nastavu općih ( I. , III. i V. ) semestra objavljeni i možete ih pronaći OVDJE.

VAŽNO!

Pozivi na nastavu nisu isporučeni na sve e-mail adrese. U slučaju da iste niste dobili, molimo Vas da obavezno pri upisu u Studentskoj referadi ažurirate svoje podatke s obzirom da nam je to, uz internetsku stranicu, jedini način informiranja.

Hvala na razumijevanju.

OBAVIJEST O ISPITIMA I KONZULTACIJAMA KOD PROF.DR.SC. IGORA JUKIĆA

Ovim putem obavještavamo Vas da se ispiti i konzultacije kod prof.dr.sc. I. Jukića neće održavati u srijedu, 27. studenog 2013. godine zbog službenog odsudstva.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. IGORA JUKIĆA

Ovim putem obavještavamo Vas da se ispiti i konzultacije kod prof.dr.sc. I. Jukića neće održavati u srijedu, 20. studenog 2013. godine zbog službenog odsudstva.

OBAVIJEST O KONZULTACIJAMA KOD PROF.DR.SC. SERTIĆA

Poštovani,

ovim putem vas obavještavamo da će se, zbog službene spriječenosti, konzultacije kod prof.dr.sc. Hrvoja Sertića koje se inače održavaju utorkom, iznimno, ovaj tjedan održati u srijedu u terminu od 14:30 do 15:30.

OBAVIJEST O UPISIMA PRISTUPNIKA KOJI SU PRIJAVLJENI ISKLJUČIVO PREKO SCIT-a

Poštovani,

upisi studenata koji su prijavljeni isključivo preko SCIT-a održat će se u utorak i srijedu, 01. i 02. listopada 2013. godine u terminu od 11-14 sati u Uredu predstojnika SCIT-a, soba br. 23.

OBAVIJEST O RASPOREDU GRUPA ZA REDOVITE STUDENTE SCIT-a

Poštovani,

ovim putem obavještavamo Vas o rasporedu redovitih studenata SCIT-a u grupe za seminarsku nastavu i vježbe.

Finalni raspored nastave biti će objavljen u subotu, 28. rujna 2013. godine tijekom dana. (Vijesti---Obavijest o početku nastave).

OBAVIJEST O UPISIMA PRISTUPNIKA KOJI SU PRIJAVLJENI ISKLJUČIVO PREKO SCIT-a

Raspored upisa pristupnika koji su prijavljeni isključivo preko Studijskog centra za izobrazbu trenera u akad. 2013./14. godinu biti će objavljen najkasnije do utorka, 01. listopada 2013. godine do 12:00 sati.

VAŽNA OBAVIJEST!- Uvodno predavanje za REDOVITE studente Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu upisane u I. godinu stručnog studija u ak. 2013./14. god.

Uvodno predavanje za REDOVITE studente Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu upisane u I. godinu stručnog studija  u ak. 2013./14. god. održat će se u ponedjeljak, 30. rujna 2013. godine s početkom u 8.00 sati u Malom amfiteatru na Kineziološkom fakultetu, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb.

Nakon uvodnog predavanja, redovita nastava počinje prema utvrđenom rasporedu i grupama u 9,15 sati u prostorima Kineziološkog fakulteta.

Napomena:

Studenti koji imaju nastavu iz praktičnih predmeta obvezni su ponijeti sa sobom odgovarajuću sportsku opremu.

Raspored će biti objavljen na internetskoj stranici Kineziološkog fakulteta i Studijskog centra za izobrazbu trenera.

OBAVIJEST I RASPORED UPISA NA SCIT U AKAD. 201,./14. GODINU-RUJANSKI ROK

Ovim putem Vas obavještavamo da su obavijest o upisu i raspored upisa na Studijski centar za izobrazbu trenera u akademsku 2013./14. godinu (rujanski rok) objavljeni i možete ih pogledati ovdje.

OBAVIJEST O ISPITU IZ PEDAGOGIJE

Poštovani,

ovim putem vas obavještavamo da će se ispit iz Pedagogije kod prof.dr.sc. Darie Tot, zakazan za 10. rujna 2013. u 15:00 sati, održati 17. rujna u 15:00 sati.

PROMJENA TERMINA ODRŽAVANJA PROJEKTA POKRENI SE

Poštovani,
ovim putem obavještavamo Vas da je zbog loših vremenskih prilika promijenjen termin održavanja projekta Pokreni se u Zagrebu.
Pokreni se u Zagrebu će se održati, umjesto u četvrtak, u subotu, 31.08.2013. godine s početkom u 09.30 sati ispred novih fontana (Ul. Hrvatske bratske zajednice / Av. Većeslava Holjevca).
Prijavite se na
www.pokrenise.hr i vježbajte s nama.

POKRENI SE! u Zagrebu

  Kineziološki fakultet, kao partner projekta Pokreni se, poziva Vas da sudjelujete u promociji tjelesnog vježbanja i zdravlja dana 29. kolovoza 2013.godine s početkom u 9:30 sati ispred fontana na Aveniji Većeslava Holjevca u Zagrebu. Brojni prijavljeni građani će sa sportskim zvijezdama ukazati na važnost svakodnevnog rekreiranja i bavljenja sportskim aktivnostima te samim time i zdravog načina života.  Partneri projekta osirurali su sve potrebno poput prostirki za vježbanje, vode, majica te drugih iznenađenja. Sve što je potrebno za sudjelovanje je prijaviti se na www.pokrenise.hr

OBAVIJEST O JESENSKOM UPISNOM ROKU

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da su raspisani natječaji za jesenski upisni rok na redoviti i izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera u ak. 2013./14. godinu. Sve potrebne informacije možete pronaći ovdje: http://oit.kif.hr/pages/upis-u-akad.-2013.14.-godinu/strucni-studij-zagreb-2013.14..php 

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU UREDA PREDSTOJNIKA SCIT-a

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da će Ured predstojnika biti zatvoren u periodu od 05.-24. kolovoza 2013. godine. zbog korištenja godišnjeg odmora. Ured predstojnika započinje s radom 26. kolovoza 2013. godine kada ćemo ponovno biti dostupni za sve informacije i rad sa strankama.

OBAVIJEST O UPISU U I. GODINU STUDIJA AK. 2013./14. GODINE

Svi pristupnici koji su stekli pravo upisa na stručni studij za izobrazbu trenera u akad. 2013./14. godini, mogu obaviti upis na studij u Studentskoj službi Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15.

 

Prilikom dolaska na Fakultet sve upute dobit će se u Malom amfiteatru gdje će biti podijeljeni Indeks i ostali obrasci potrebni za upis te će pristupnici biti upoznati s daljnim tijekom upisa.

Zbog navedenog, molimo pristupnike da se pridržavaju rasporeda upisa i da dođu na Fakultet točno u navedeno vrijeme.

REDOVITI STRUČNI STUDIJ

Upis će se obaviti u srijedu, 24.07.2013. godine s početkom u 9.00 sati i to za sve studijske smjerove.

Za upis na studij potrebno je donijeti sa sobom:

  1. osobnu iskaznicu (na uvid),
  2. presliku osobne iskaznice (obostrano),
  3. 2 fotografije veličine 4x6 cm (za indeks i matični list),
  4. potvrdu o izvršenoj uplati iznosa od 400,00 kn na žiro-račun Fakulteta broj

HR76 2500 0091 1012 3280 5 (Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.), poziv na broj 07-71-1 (troškovi upisa, indeks, iksica i polica osiguranja za slučaj nezgode u akad. 2013./14. godini).

  1. svi pristupnici koji su prethodno bili upisani na redoviti studij na nekom drugom visokom učilištu obvezni su prilikom upisa uplatiti i troškove školarine u iznosu od 7.200 kn na gore navedeni broj žiro računa te o tome donijeti kopiju uplatnice

 

IZVANREDNI STRUČNI STUDIJ

Upis će se obaviti prema slijedećem rasporedu:

U četvrtak, 25. 07.2013. u 9.00 sati za studijske smjerove:

                                    KPS (prijavljeni preko NISpVu) i

                                    Sportska rekreacija (prijavljeni preko NISpVu i izravno preko SCIT-a*)

U četvrtak, 25. 07.2013. u 12.00 sati za studijske smjerove:

                                    KPS (prijavljeni izravno preko SCIT-a*)

                                    Razni sportovi (prijavljeni preko NISpVu))

 U petak, 26.07.2013. u 9.00 sati za studijske smjerove:

                                    Fitnes (prijavljeni preko NISpVu)

                                    Razni sportovi (prijavljeni izravno preko SCIT-a*)

Za upis na studij potrebno je donijeti sa sobom:

  1. osobnu iskaznicu (na uvid),
  2. presliku osobne iskaznice (obostrano),
  3. 2 fotografije veličine 4x6 cm (za indeks i matični list),
  4. potvrdu o izvršenoj uplati iznosa od 5.675,00 (5.500,00 školarina+175,00 kn indeks i troškovi upisa) na žiro-račun Fakulteta broj HR76 2500 0091 1012 3280 5 (Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.), poziv na broj 07-71-1.

Pristupnici koji se ne upišu u predviđenom roku gube pravo upisa na studij.

Molimo pristupnike da za osobnu upotrebu ponesu kemijsku olovku kako bi mogli popuniti upisne formulare.

*Konačna rang lista za upis pristupnika koji su svoje prijave podnosili izravno SCIT-u

OBAVIJEST O ISPITU KOD PROF.DR.SC. DRAGANA MILANOVIĆA

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da će se ispit kod prof.dr.sc. Dragana Milanovića zakazan za 09.07.2013. godine, umjesto u 13:00 održavati u 08:00 sati.

Privremeni neslužbeni rezultati Razredbenog postupka za stručni studij za izobrazbu trenera u ak. 2013./2014. godini

Ovim putem objavljuju se privremeni neslužbeni rezultati Razredbenog postupka za  stručni studij za izobrazbu trenera u ak.2013./2014. godinu za srpanjski rok. Rezultate s ostvarenim bodovima možete vidjeti: lista1 i lista2.

 

UPUTA O PRAVU PRIGOVORA:

Eventualne žalbe na objavljene rezultate razredbenog postupka podnose se isključivo elektroničkim putem na e-mail adresu dekanat@kif.hr i to u roku od 48 sati od objave privremenih rezultata, odnosno najkasnije do utorka, 18.06.2013. godine do 12.00 sati.

 

Sve pristigle žalbe biti će riješene u daljnjem roku od 24 sata o čemu će podnositelji žalbe biti izvješteni također elektroničkim putem.

OBAVIJEST STUDENTIMA I VANJSKIM KORISNICIMA FAKULTETA

 
 
OBAVIJEST STUDENTIMA I VANJSKIM KORISNICIMA FAKULTETA
 
Ovim putem obavještavamo  Vas da će Fakultet, u subotu, 15. lipnja 2013. godine biti zatvoren za studente i vanjske korisnike u terminu od 07:00- 13:00 sati zbog potreba održavanja razredbenog postupka za upis pristupnika na stručne studije Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u Zagrebu  u akad.2013./14. godinu.
 
Predstojnik SCIT-a:
 
Prof.dr.sc. Hrvoje Sertić

OBAVIJEST O UVOĐENJU MEĐUNARODNOG BROJA RAČUNA

Poštovani,

od 01.06.2013. godine IBAN (International Bank Account Number) postaje obavezan podatak označavanja transakcijskog računa platitelja/ primatelja plaćanja na nalozima platnog prometa i to za nacionalni, prekogranični te djelomično i međunarodni platni promet.

IBAN dodijeljen Kineziološkom fakultetu glasi ovako: HR76 2500 0091 1012 3280 5.

OBAVIJEST O ISPITU IZ PREDAGOGIJE

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da će se ispiti kod doc.dr.sc. Darie Tot zakazani za 11. lipnja 2013. održavati 18. lipnja 2013. godine u 15:00 sati.

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU ZA 30. i 31. 05. 2013. GODINE

VAŽNA OBAVIJEST

SVIM ZAPOSLENICIMA, STUDENTIMA

I VANJSKIM KORISNICIMA OBJEKTA FAKULTETA

 U ČETVRTAK 30.05. (TIJELOVO) I PETAK 31.05.2013. GODINE, FAKULTET ĆE BITI ZATVOREN ZA SVE STUDENTE, ZAPOSLENIKE KAO I VANJSKE KORISNIKE OBJEKTA FAKULTETA.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD DR.SC. ZRINKA ČUSTONJE

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da dana 17. svibnja 2013. godine, dr.sc. Zrinko Čustonja neće održavati ispite iz Povijesti tjelovježbe i sporta i Olimpizma zbog službene odsutnosti. Od sljedećeg petka ispiti će se održavati regularno prema utvrđenom rasporedu.

DAN OTVORENIH VRATA KIF-a I SCIT-a

Dan otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta i Studijskog centra za izobrazbu trenera  Sveučilišta u Zagrebu 2013. održat će se 16.05.2013. godine na Kineziološkom fakultetu, Horvaćanski zavoj 15.

Cilj projekta „Dan otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta  i Studijskog centra za izobrazbu trenera Sveučilišta u Zagrebu 2013.“ je promovirati Kineziološki fakultet i Studijski centar za izobrazbu trenera na način da se prezentiraju djelatnosti na Fakultetu. 

Posebno za učenike srednjih škola koji su zainteresirani za upis na Kineziološki fakultet organiziran je obilazak Kineziološkog fakulteta u sklopu kojega će biti demonstrirani potencijalni elementi iz motoričkih znanja s ovogodišnjeg prijemnog ispita.

Na Danu otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta i Studijskog centra za izobrazbu trenera 2013. trenutni studenti Fakulteta moći će se informirati o radu izbornih modula, mogućnostima zapošljavanja i interaktivno sudjelovati u raspravama. Jedan od ciljeva projekta je i promicanje zdravog načina života i življenja prilagođenog svim skupinama ljudi bez obzira na njihove financijske mogućnosti i društveni položaj.

    Razredbeni postupak ili prijemni ispit svake godine se mijenja, odnosno tek dan prije prijemnog ispita biti će poznato koja motorička znanja će se ispitivati, tako da budući studenti Kineziološkog fakulteta moraju biti na sve spremni. Prvi prikaz razredbenog postupka počinje u 9:00 sati i on je namijenjen učenicima koji pohađaju nastavu u popodnevnoj smjeni. Drugi prikaz razredbenog postupaka namijenjen je učenicima koji pohađaju nastavu u prijepodnevnoj smjeni i počinje u 14:30 sati.

        Također, svi prisutni će dobiti informacije o strukturi i funkcioniranju Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Sve dopunske informacije vezane za Studijski centar za izobrazbu trenera, će biti dostupne u Uredu predstojnika SCIT-a na Kineziološkom fakultetu.  

Ispit 06.05. iz Funkcionalne anatomije (Doc. Šentija)

Zbog odsustva predmetnog nastavnika s fakulteta, odgađa se ispit od 06.05 na 27.05. u 12 h.

Doc.dr. D. Šentija

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. DINKA VULETE

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da će se ispiti kod prof.dr.sc. Dinka Vulete zakazani za 08. svibnja 2013. održavati 15. svibnja 2013. godine u 16:00 sati.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD DR.SC. Z. ČUSTONJE

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo da dana 19. travnja 2013. godine, dr.sc. Zrinko Čustonja neće održavati ispite iz Povijesti tjelovježbe i sporta i Olimpizma zbog službene odsutnosti. Od sljedećeg petka ispiti će se održavati regularno prema utvrđenom rasporedu.

OBAVIJEST O DODATNOM ISPITNOM ROKU KOD DR.SC. DARIJE OMRČEN

Ovim putem Vas obavještavamo da će se dodatni ispitni rok kod dr.sc. Darije Omrčen održati u srijedu, 20. ožujka u 17:30 sati. Studenti koji žele ići na ispit isti MORAJU PRIJAVITI najkasije do ponedjeljka, 18. ožujka 2013. godine u 10:30 sati. Naknadne pijave neće biti uzete u obzir.

OBAVIJEST O KONZULTACIJAMA KOD PROF.DR.SC. KSENIJE BOSNAR

Ovim putem obavještavamo Vas da se konzulatcije kod prof.dr.sc. Ksenije Bosnar neće održati 12. ožujka 2013. godine zbog službenog puta.

SATNICA KONFERENCIJE KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA 2013.

 Poštovani, 

satnicu konferencije Kondicijska priprema sportaša 2013. možete pogledati ovdje:

http://www.ukth.hr/2013/kps2013/satnica/Petak_subota.pdf

www.ukth.hr/2013/kps2013/satnica/subota.pdf

www.ukth.hr/2013/kps2013/satnica/nedjelja.pdf

 

 

 

 

 

 

OBAVIJEST O ISPITU KOD MR.SC. LIDIJE ŠTEFIĆ

Ispitni rok i upis ocjena za studente koji su prethodno položili ovaj predmet održat će se 01.02.2013. godine u 16:00 sati.

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU SPECIJALISTIČKIH PREDMETA NA I.,III. I V. SEMESTRU SCIT-a

Poštovani,

    obavijesti o održavanju specijalističkih predmeta na općim semestrima Studijskog centra za izobrazbu trenera možete pronaći ovdje:

oit.kif.hr/media/Pocetak%20nastave/RASPORED%20SPECIJALISTICKIH%20PREDMETA%20I%20-III%20-V%20%20sem%202013.pdf

VAŽNA OBAVIJEST STUDENTIMA I. SEMESTRA

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo o promjenama rasporeda nastave I. semestra.

Korigirani raspored nastave I. semestra za usmjerenje Kondicijska priprema sportaša možete pronaći ovdje: 

http://oit.kif.hr/media/Pocetak%20nastave/RASPORED%20PREDAVANJA%20I.%20sem%20KPS%20zagreb-FINALNO.pdf

Korigirani raspored nastave I. semestra za usmjerenja Sport, Sportska rekreacija i Fitnes možete pronaći ovdje:

oit.kif.hr/media/Pocetak%20nastave/RASPORED%20PREDAVANJA%20I.%20sem%20SPORT%20REK%20FIT%20Zagreb-FINALNO.pdf

VAŽNA OBAVIJEST STUDENTIMA I., III. V. SEMESTRA SCIT-a

Poštovani,

 svi oni studenti koji su poziv za nastavu dobili putem pošte ili ga uopće nisu dobili dužni su se obavezno javiti u Studentsku referadu za vrijeme održavanja semestara kako bi im se korigirala navedena adresa elektronske pošte. Ukoliko netko nema otvoren račun elektronske pošte molimo da ga otvori do početka nastave i prijavi na prethodno naveden način s obzirom da je to jedini način da budete pravovremeno obavješteni o vijestima vezanim uz Studijski centar za izobrazbu trenera.

Unaprijed hvala!

OBAVIJEST O KONZULTACIJAMA KOD SUNČICE BARTOLUCI, pred.

U ponedjeljak, 14.1.2013. godine, asistentica Sunčica Bartoluci neće održati konzultacije radi službene spriječenosti. 

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. JUKIĆA

Ovim putem obavještavamo Vas da se ispiti i konzultacije kod prof.dr.sc. I. Jukića neće održavati u srijedu 19. prosinca 2012. zbog dekanskih obaveza.

OBAVIJEST O ISPITU IZ AKROBATIKE

Ovim putem Vas obavještavamo da će se ispit iz Akrobatike, predviđen za 20.11.2012. godine održati utorak, 04.12.2012. godine u 09:00 sati.

REZULTATI RAZREDBENOG POSTUPKA ZA PRVOSTUPNIKE TRENERSKE STRUKE ODRŽANOG 27. LISTOPADA 2012.

Rezultati razredbenog postupka za prvostupnike trenerske struke održanog 27. listopada 2012. nalaze se na slijedećem linku: rezultati

ISPITI IZ PREDMETA POVIJEST SPORTA I OLIMPIZAM

Od petka 2. studenog 2012. godine ISPITI I KONZULTACIJE ZA STUDENTE STUDIJSKOG CENTRA ZA IZOBRAZBU TRENERA (Povijest sporta i Olimpizam) ODRŽAVAT ĆE SE SVAKI PETAK U 15:00 SATI. Ispiti se neće održavati tijekom listopada 2012. godine.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. JUKIĆA

ZBOG DEKANSKIH OBVEZA PROF.DR.SC. IGOR JUKIĆ NEĆE ODRŽATI KONZULTACIJE I ISPITE ZA STUDENTE U SRIJEDU 26.9.2012. GODINE

DOPUNSKI NATJEČAJ I OBAVIJESTI ZA UPIS U JESENSKOM ROKU

Dopunski natječaj i obavijesti za upis pristupnika na Studijski centar za izobrazbu trenera u jesenskom roku možete pogledati ovdje: http://oit.kif.hr/media/natjecaji/Strucni%20studij%20-%20Zagreb%202011-12  /

VAŽNA OBAVIJEST- JESENSKI ROK

 


Čitaj više
RAZREDBENI POSTUPAK ZA UPIS PRISTUPNIKA NA SCIT 29. 06. 2012. GODINE

Obavijest o održavanju razredbenog postupka za upis pristupnika na Studijski centar za izobrazbu trenera u akad. 2012./13. godinu i sve potrebne informacije možete pronaći ovdje :oit.kif.hr/media/natjecaji/Strucni%20studij%20-%20Zagreb%202011-12/poziv%20za%20razredbeni%20ispit%2029.%2006.%202012_%20ZAGREB.pdf

OBAVIJEST O ISPITU IZ PREHRANE SPORTAŠA

 Zbog održavanja razredbenog postupka ispit iz Prehrane sportaša umjesto u 11:00 sati održat će se u 16:30 sati.

 

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. JUKIĆA

OBAVIJEST

ZBOG DEKANSKIH OBVEZA PROF.DR.SC. IGOR JUKIĆ NEĆE ODRŽATI KONZULTACIJE I ISPITE ZA STUDENTE U SRIJEDU 30.5.2012. GODINE

 

 

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. JUKIĆA

OBAVIJEST

ZBOG ODSUTNOSTI (SLUŽBENI PUT) PROF.DR.SC. IGORA JUKIĆA KONZULTACIJA I ISPITA ZA STUDENTE NEĆE BITI SLIJEDEĆE DVIJE SRIJEDE, I TO:  18.4. I 25.4.2012. GODINE

OBAVIJEST STUDENTIMA SPORTSKE REKREACIJE-NASTAVA I KONFERENCIJA

Poštovani studenti,

ovim putem obavještavamo Vas o međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom „Odgojni i zdravstveni aspekti sporta rekreacije“. Konferencija će se  održati  u subotu 31. ožujka 2012., s početkom u 9,00 sati, u Križevcima,  Hrvatski dom – velika dvorana, A.G. Matoša 4 prema rasporedu koji se nalazi u privitku.Studenti I. semestra usmjerenja Sportska rekreacija će jedan dio nastave odslušati u sklopu navedene konferencije, sukladno prošlotjednom dogovoru,  a drugi dio nastave 01. 04. 2012.  u terminu od 09:00 – 13:15 sati u također u prostorijama Hrvatskog doma.

Svi ostali studenti usmjerenja Sportska rekreacija (III. i V. semestar) mogu sudjelovati na konferenciji gdje će dobiti zbornik radova s iste te pokrivenu kotizaciju.

S poštovanjem, 

voditeljica studijskog smjera:

prof.dr.sc. Mirna Andrijašević

 

OBAVIJEST O ISPITU IZ SOCIOLOGIJE U ZADRU

Obavještavamo Vas da se ispit iz Sociologije sporta (dr. sc. Marko Mustapić) planiran za petak 30. ožujka 2012. godine u 12.00 sati odgađa zbog sriječenosti profesora. Navedeni ispit će se održati u ponedjeljak 02. travnja u 14.00 sati u Press centru Dvorane Krešimir Ćosić, ŠC Višnjik u Zadru.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. JUKIĆA

OBAVIJEST 

ZBOG VEĆ RANIJE DOGOVORENIH DEKANSKIH OBVEZA PROF.DR.SC. IGOR JUKIĆ NEĆE BITI U MOGUĆNOSTI ODRŽATI KONZULTACIJE I ISPITE ZA STUDENTE U SRIJEDU 28.3.2012. U 13.00 SATI.

 

 

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD DR.SC. ZRINKA ČUSTONJE, viši pred.

Zbog zauzetosti drugim obavezama ispit iz Povijesti sporta i Olimpizma za studente SCIT-a (više trenerske) neće se održati u petak 16. ožujka 2012. godine.

Ispit će se održati slijedeći petak, 23. ožujka 2012. godine s početkom u 13:00 sati.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. MILANOVIĆA

Ovim putem obavještavamo Vas da su objavljena nova ispitna pitanja iz Kineziologije sporta koja se sluša na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju isto kako i ispitna pitanja iz Teorije i metodike treninga koja se sluša na Stručnom studiju.

OBAVIJEST O ISPITU KOD DOC.DR.SC. DARIE TOT

ISPIT IZ PEDAGOGIJE KOD DOC.DR.SC. DARIE TOT ZAKAZAN ZA 24.03.2012. U 10:00 SATI ODGAĐA SE ZA 25.03.2012. U 13:00 SATI.

UPIS OCJENE IZ ENGLESKOG JEZIKA KOD MR.SC. LIDIJE ŠTEFIĆ

UPIS OCJENE IZ ENGLESKOG KOD MR.SC. ŠTEFIĆ ODRŽAT ĆE SE 28.02.2012. U 13:00 SATI U KABINETU DR.SC. OMRČEN. SVI ONI KOJI U TOM TERMINU NE IZVRŠE UPIS OCJENE DUŽNI SU SE OSOBNO OBRATITI MR.SC. ŠTEFIĆ NA E-MAIL ADRESU:  stefic@sfzg.hr

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. JUKIĆA

OBAVIJEST

 

 ZBOG VEĆ RANIJE DOGOVORENIH DEKANSKIH OBVEZA PROF.DR.SC. IGOR JUKIĆ NEĆE BITI U MOGUĆNOSTI ODRŽATI KONZULTACIJE I ISPITE ZA STUDENTE U SRIJEDU 15.2.2012. U 13.00 SATI


 

 


 

 

 

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. MARKOVIĆA

Poštovani studenti,

Zbog službene odsutnosti nastavnika ispitni rok 14.02.2012. godine se odgađa za četvrtak 16.02.2012. godine u 08.00 sati.

Hvala na razumijevanju.

Prof.dr.sc. Goran Marković

KONZULTACIJE KOD PROF.DR.SC. BOSNAR

Konzultacije kod prof.dr.sc. Ksenije Bosnar 31.01.2012. godine održat će se održati u 13:00 sati, a konzultacije zakazane za 07.02.2012. godine se neće održati zbog službene odstunosti imenovane profesorice.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. VULETE

Ovim putem obavještavamo Vas da će se ispit iz predmeta Rukomet i Osnove sportskih igara zakazan za 07. 02. 2012. održati 14.02.2012. Također ispit zakazan za 12.04.2012. održat će se 19.04. 2012. godine u navedeno vrijeme.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. JUKIĆA

Zbog službene odsutnosti u srijedu, 25.01.2012. prof.dr.sc. Igor jukić neće održavati ispite.

OBAVIJEST O ISPITU IZ POVIJESTI SPORTA

Od petka 3. veljače 2012. godine ISPITI I KONZULTACIJE ZA STUDENTE STUDIJSKOG CENTRA ZA IZOBRAZBU TRENERA (Povijest sporta i Olimpizam) ODRŽAVAT ĆE SE SVAKI PETAK U 13:00 SATI.

Ispiti se neće održavati tijekom siječnja 2012. godine.

OBAVIJEST O RAZREDBENOM POSTUPKU 23. 01. 2012.

 

Ovim putem želimo Vas obavijestiti da će 23. siječnja 2012. godine održati zadnji rok razredbenog ispita za upis pristupnika na Odjel za izobrazbu trenera u akad. 2011./12. godinu. Obrazac prijave i svu potrebnu dokumentaciju koja je navedena u Natječaju potrebno je dostaviti u Studentsku službu Kineziološkog fakulteta od 09.-18. siječnja 2012. godine u periodu od 11:00-14:00 sati. Natječaj, obrazac prijave te obrazac za liječnički pregled možete pronaći na : http://oit.kif.hr/pages/upis-u-akad.-2011.12.-godinu/strucni-studij-zagreb-2011.12..php

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU UREDA PROČELNIKA ZA VRIJEME BOŽIĆNIH BLAGDANA

Prema Odluci o radu Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, Fakultet je zatvoren za sve vanjske korisnike u periodu od 24.12.2011.-09.01.2012. godine.

Odluku možete pročitati na: http://www.kif.unizg.hr/_download/repository/odluka_bozicni_i_novogodisnji_blagdani%5B1%5D.pdf

OBAVIJEST O ISPITU IZ OKT-a ZA STUDENTE IZ ZADRA

Obavještavmo studente u Zadru da se ispit iz OKT-a zakazan za 20.12. 2011. godine neće održati jer taj rok uopće nije bio zakazan. Nažalost, došlo je do tehničke pogreške prilikom objavljivanja podataka na internetskoj stranici.

REZULTATI RAZREDBENOG POSTUPKA ODRŽANOG 26. STUDENOG 2011 U ZAGREBU

REZULTATI RAZREDBENOG POSTUPKA ZA UPIS NA STRUČNI STUDIJ ODRŽANOG 26. STUDENOG 2011 U ZAGREBU NALZE SE:

oit.kif.hr/media/natjecaji/Strucni%20studij%20-%20Zagreb%202011-12/razredbeni_26_11_2011_zgb.pdf

 

ISPIT KOD DOC.DR.SC. DUBRAVKE CILIGE

Ispit kod doc.dr.sc. Dubravke Cilige zakazan za 29.11.2011. odgađa se i održat će se 01. i 02. 12. 2011. godine. Raspored studenata za ispit možete pogledati ovdje: http://oit.kif.hr/pages/ispiti/raspored-studenata-za-ispit.php 

Razredbeni ispit 26.11.2011.

Poziv za razredbeni ispit koji će se održati 26. 11. 2011. godine s početkom u 08:00 sati možete pogledati ovdje: http://oit.kif.hr/media/natjecaji/Strucni%20studij%20-%20Zagreb%202011-12/Poziv%20za%20razredbeni%20ispit%2026%2011%202011.pdf

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF.DR.SC. JUKIĆA

Dana 26.10.2011. godine ispiti iz OKT-a i specijalističkih predmeta su otkazani zbog službenih obveza profesora Jukića.

DODATNI ISPITNI ROK (PROF.DR.SC. BARTOLUCI I DR.SC. šKORIĆ)

 

Dodatni ispitni rok za studente sveučilišnog i veleučilišnog studija (SVI PREDMETI) kod prof.dr.sc. MATE BARTOLUCI i dr.sc. SANELE ŠKORIĆ održat će se u petak, 16. rujna 2011. godine s početkom u 13.00 sati.
 
Studenti koji ovaj ispit prijavljuju putem ISVU sustava dužni su to učiniti najkasnije do 9.9.2011.
Ostali studenti, koji ispit NE prijavljuju putem ISVU sustava dužni su to učiniti ubacivanjem prijavnice u sandučić koji se nalazi na vratima kabineta 121 najkasnije do SRIJEDE 14. rujna 2011. godine do 13.00 sati.
 
PROMJENA TERMINA ISPITA IZ KINANTROPOLOGIJE I PREHRANE SPORTAŠA

Termin ispita zakazan za 09. 09. 2011. odgađa se za 15. 09. 2011. godine u 13:00 sati.

ISPIT KOD PROF. DR.SC. MILANOVIĆA

ISPIT ZAKAZAN 20.09. 2011. GODINE, UMJESTO U 15:00 SATI, ODRŽAT ĆE SE U 09:00 SATI.

ISPITINI ROK IZ PREDMETA TENIS ZA STUDENTE SPORTSKE REKREACIJE

Ispitni rok iz predmeta Tenis za studente Sportske rekreacije održat će se 30. 08. 2011. u 16:00 i 13. 09. 2011. u 16:00 sati u Malom amfiteatru.

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU UREDA PROČELNIKA

Ured pročelnika biti će zatvoren od ponedjeljka, 11. srpnja do utorka, 09. kolovoza 2011. godine zbog korištenja godišnjeg odmora.

OBAVIJEST O ISPITU IZ PEDAGOGIJE

Ispit iz Pedagogije kod profesorice Miljković zakazan za 23. 06., održat će se 30. 06. 2011. u 19:00 sati.

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU DANA 17. 06. 2011.

Zbog održavanja razredbenog ispita za upis kandidata na Kineziološki fakultet dana 17.06.2011. Ured pročelnika biti će zatvoren.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD DOC.DR.SC. HRASKOG

Ispit iz Akrobatike predviđen za 22.06.2011. održat će se u srijedu 29.06.2011. godine u 13:00 sati.

OBAVIJEST O ISPITIMA KOD PROF. DR. SC. MARKOVIĆ

Ispitni rok za OKT i sve specijalističke predmete usmjerenja Fitnes zakazan za 22. lipnja održat će se 15. lipnja u istom terminu.

OBAVJEST O ODRŽAVANJU NASTAVE 6. SEMESTRA SPORTSKE REKREACIJE

U pozivnom pismu koje Vam je dostavljeno na kućnu adresu greškom je pisalo da ćete ići na terensku nastavu. Korigiranu obavjest možete pogledati ovdje: http://oit.kif.hr/media/Pocetak%20nastave/pismo%206%20sem%20rekreacija%202011.pdf

 

PROMJENA TERMINA ISPITA IZ SOCIOLOGIJE SPORTA

Ispit iz Sociologije sporta koji se trebao održati 24. 06. 2011. održat će se 27. 06. 2011. u 17:00 sati. 

PROMJENA TERMINA ODRŽAVANJA NASTAVE 2. SEMESTRA SPORTSKE REKREACIJE

 

 
ispričavamo se, ali zbog tehničkih poteškoća 2. semestar Sportske rekreacije se nažalost neće moći održati u terminu kojem smo Vam dostavili jučer putem e-maila u sklopu poziva na nastavu. O novom terminu održavanja nastave biti ćete naknadno i pravovremeno obaviješteni.  Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.
OBAVJEST O RASPISIVANJU NATJEČAJA ZA IZBOR U NASLOVNO NASTAVNO ZVANJE PREDAVAČ ILI VIŠI PREDAVAČ

 

 
DRUŠTVENO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU
ODJEL ZA IZOBRAZBU TRENERA
10000 ZAGREB, Horvaćanski zavoj 15
Tel.: 01/3658-666 Fax. 01/ 3634-146
 

r a s p i s u j e
 
N A T J E Č A J
 
za izbor
nastavnika u naslovno nastavno zvanje PREDAVAČ ili VIŠI PREDAVAČ iz područja društvenih znanosti, znanstveno polje kineziologija, grana kineziološka rekreacija (izborni predmet SPORTSKO REKREACIJSKI PROGRAMI U PRIRODI) na stručnom studiju za izobrazbu trenera.
 
Uvjeti za izbor nastavnika utvrđeni su Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i općim aktima Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske i Odjela za izobrazbu trenera Društvenog veleučilišta u Zagrebu.
Rok za podnošenje prijava je 10 dana po objavi natječaja.
Uz prijavu, pristupnici su dužni priložiti odgovarajuću dokumentaciju o ispunjavanju traženih uvjeta.  
Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.
 
 
 
LITERATURA ZA ISPIT SOCIOLOGIJA SPORTA

Svi ovogodišnji polaznici koji polažu Sociologiju sporta, skriptu sa slajdovima predavanja prof. Bartoluci, mogu kupiti u fotokopiraonici pored ulaza u zgradu Fakulteta.

OBAVIJEST O UREDOVNOM RADNOM VREMENU UREDA PROČELNIKA

Radno vrijeme Ureda pročelnika rezervirano za rad sa strankama je svaki radni dan od 11:00-14:00 sati.